EAT GOOD. FEEL GOOD.

Food for all your senses

Café Feel Good er en hyggelig café hvor vi tager udgangspunkt i det grønne samt følelsen af velværd i vores lille oase.

Vores Hyggelige Café i Hjertet af København

Vores koncept bygger på gode følelser hermed navnet “Café Feel Good” noget vi skaber via vores grønne planter, kvalitetsingredienser, smag, visuelt tiltrækkende mad og ikke mindst atmosfære.

Laks

Feel Good

At Feel Good, er byggestenen til hvad vi står for. Hvor alt tid og sted forsvinder, her er stilen tilbagelænet så man kan ånde dybt ud og nyde sine lækkerier i grønne omgivelser midt i den hektiske by.

Definitionen af Feel Good – At skabe en følelse af lykke og velvære.

Cafe Feel Good

Hyggelig diamant midt i København

Vores cafe er skabt som en tilflugt fra sine normale hverdag til folk som drømmer sig væk til udlandet. Det mærker man straks man sætter fødderne ind i caféen og er ikke i tvivl når maden bliver serveret.

hey

Solen skinner altid hos café Feel Good

En af vores mottoer er at solen altid skinner hos café Feel good ligemeget om det er sommer, vinter, overskyet eller solrigt. Noget som er skabt via atmosfære, god mad og glade gæster.

pngwing.com(1)
Testimonial

Du skal ikke tage vores ord for det

Trip advisor Travelers choice 2022 kvadratisk

Vi er blevet kåret til Travellers' Choice 2022! Denne prestigefyldte pris anerkender vores dedikation til at levere fremragende service.
Travelers choice 2022
politiken

Vores café er blevet omtalt i en flatterende artikel i Politiken. Hvor vi er blevet tildelt intet mindre end 5 hjerter.
Politiken
unnamed

Kåret som en af de 10 bedste caféer i københavn.
Restaurant Guru samler alle anmeldelser fra nettet.
Resturant guru 2022
Untitled

Vi er meget begejstrede for at meddele, at vores café er blevet omtalt i en flatterende artikel i Politiken.
inyourpocket
best ingintion interlock company google

Vi er stolte over at have opnået imponerende 4,7 stjerner på Google Reviews, baseret på 322 forskellige anmeldelser fra vores glade gæster!
Google reviews
logo 1

"Det er vores andet besøg på denne fantastiske café. Den begrænsede størrelse skaber fantastiske rammer for at mødes i hyggelige omgivelser uden et ulideligt støjniveau fra alt for mange gæster smalet på et sted. Maden er i særklasse lækkert- både i kvalitet og i præsentation/anretning, personalet er smilende og servicen er i top. Café Feel Good leverer 111% værdi for pengene!"
Dinnerbooking
VORES MENU

Eat good, Feel Good

Mange af vores råvarer er økologiske, og vi har et stort udvalg, der passer til både veganere og vegetarer. Hvis du er gluten- eller laktoseintolerant, er det heller ikke et problem.

Feel good med hjerte og sjæl

Meget mere end en madoplevelse

Vi mener, at en god café ikke kun handler om maden, men også om atmosfæren, servicen og samværet. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book et bord

Du kan reservere et bord eller blot kigge forbi vores café og se, om der er et bord ledigt til dig. Uanset hvad vil vi med glæde finde plads til dig – for alle har ret til at føle sig godt tilpas en gang imellem.

Kvalitet

sund kvalitetsmad

Mange af vores råvarer er økologiske, og vi har et stort udvalg, der passer til både veganere og vegetarer. Hvis du er gluten- eller laktoseintolerant, er det heller ikke et problem.

Alle burde have ret til at feel good

Hvis du har nogle spørgsmål til vores mad er du mere end velkommen til at kontakte os.

icons8 vegan food 100

Veganer venligt

Vi er stolte af at være et veganervenligt spisested, og vores menu er fyldt med smagfulde, næringsrige og bæredygtige retter, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne veganer.

icons8 croissant 100

Glutenfri venlig

Vores køkkenpersonale arbejder omhyggeligt med at udvikle lækre glutenfri alternativer til vores populære retter, så du kan nyde vores caféoplevelse uden bekymring.

Design uden navn 2

Fairtrade certificeret

Vores café går op i bæredygtighed og etisk handel, og derfor er vi stolte af at være Fairtrade-certificeret.

icons8 orange juice 100 1

Sunde drinks

Vi serverer kun kaffe af bedste skuffe. Den er både økologisk og fairtrade. Juicen bliver presset, lige inden du får den i hånden.

icons8 ingredients 100 1

Økologiske varer

Vi sørger for at alle vores råvare er af højeste kvalitet og det meste er tilmed økologisk.

quality

Højeste Kvalitet

Vores standard er i top med servering af de bedste ingredienser af højeste kvalitet, leveret af de samme faste leverandører.

Reservation

Du kan reservere et bord eller blot kigge forbi vores café og se, om der er et bord ledigt til dig. Uanset hvad vil vi med glæde finde plads til dig – for alle har ret til at føle sig godt tilpas en gang imellem.

—Pngtree—assorted fruit platter 6793843
Rul til toppen